Marhen Yachting

"Puur woongenot
op het water"


Nieuwe Boten: Luxe Motor Black Lady
Woonschip 'Black Lady'

De Marhen Luxe Motor Black Lady is een stoer, zwaar gebouwd schip welke speciaal ontworpen is voor permanente bewoning.

De Black Lady is voorzien van extra lange stuurhut, met een heerlijke royale living. In de stuurhut bevindt zich tevens het kookeiland, waarbij u tijdens het kokkerellen een prachtig uitzicht heeft over het uitgestrekte water.

Aan de voorzijde van het schip bevinden zich de diverse slaapvertrekken, waardoor kinderen of gasten eenvoudig mee kunnen reizen. Haar royale leefruimte en vele daglicht maken dit schip uitermate geschikt voor langer verblijf aan boord, waardoor tochten door Belgïe en/of Frankrijk binnen handbereik komen. 

De binnenzijde is strak vormgegeven, door een mix van donkere houtsoorten en grote ivoorwitte vlakken. Deze natuurlijke en neutrale kleuren geven een rustige uitstraling en scheppen een prettige leefomgeving aan boord.

De Black Lady heeft een statige uitstraling, mede door zijn brede kop, vloeiende lijnen en ronde achtersteven.

De ronde kont is voorzien van extra royale rondzit en door middel van een overkapping kunt u tevens heerlijk lang buiten zitten als het 's avonds wat afkoelt. De voorroef is de plek voor de zonneaanbidders, op deze mooie vlakke ondergrond kunt u heerlijk wegdutten op een stretcher of luchtbed.

De Luxe Motor Black Lady is leverbaar in de standaard afmetingen: 15, 18, 20 en 24 meter.
Eventueel afwijkende maten zijn op aanvraag.

Optie: de Black Lady is tevens uit te voeren met geïntegreerde spudpalen, waardoor u met één druk op de knop overal kan aanmeren, op zowel open water als in de haven zonder bijkomstigheid van touwen en/of anker.


Meer weten over de Black Lady? Bel of mail voor een afspraak en kom alles te weten over dit unieke woonschip.

Bent u nog in het bezit van uw huidige boot of woonschip? Inruil is bijna altijd bespreekbaar.


Lees hier meer over 'The 'Marhen' way of living'.